Stół do ekspozycji ryb w lodzie producent Orest.
Stół do ekspozycji ryb w lodzie
Prezentacje ryby na lodzie
Do utrzymanie optymalnej temperatury do przechowywania i prezentacja produktów morza używane stoły-witryny na ryby w lodzie, które są zainstalowane w placówkach detalicznych i gastronomicznych.
Taki sprzęt ma spadzisty otwartą wannę, w której znajduje się sztuczny lód.
Żywe ryby i różne owoce morza są układane bezpośrednio na lodzie.
Pozwala to na stałe zachować świeżość produktów i dbać o ich atrakcyjny wygląd.
Nowoczesne stoły-witryny na ryby w lodzie, używane głównie w dużych supermarketów i sklepów rybnych.
Został on zaprojektowany, aby pokazać świeże owoce morza.
Sprzęt ten jest zwykle używany płatków lodu.
Grubość lodu powinien być większy niż 20 mm po powierzchni chłodzącej.
W celu trwałego zachowania świeżości produktów rybnych, lód musi być okresowo sprawozdania.
Główne zalety stoł-witryny na prezentacje ryby w lodzie.
Warstwę, która nie pozwala na stopienie lodu przez długi czas izolacyjnego.
- Możliwość regulacji kąta nachylenia;
- Specjalna oprawa do kanalizacji.
- Perforowany pojemnik , z którego jest odprowadzanie wody.
-
Może on być wyposażony w przedniej szyby.
Agregat (Francja) z pełną 2 letnią gwarancją;
Witryna do przechowywania świeżych ryb jest w stanie wyeliminować specjalistyczny zapach rybi.
Nowoczesny stół prezentacje ryby na lodzie posiada unikalny design.
Prace takich urządzeń z sieci elektrycznej 220V.
Cechy wybór prezentacje ryby na lodzie Orest SDI / SDIC
Obudowa wykonana jest ze stali nierdzewnej - nie jest narażona na niszczącego wpływu soku z ryb.
Przy wyborze sprzętu do realizacji świeżych ryb, ważne jest, aby zwrócić uwagę na układ chłodzenia. Eksperci zalecają opcję statystyczną. To całkowicie eliminuje możliwość pękanie i suszenia delikatnych produktów.
To pozwala na utrzymanie optymalnej temperatury (od +2 do +6 C).