close

Linie gastronomiczne 700

 

Linia 700 jest idealnym rozwiązaniem dla gastronomii do niskiego i średniego ruchu zwiedzających, w którym najczęściej praktykowane w trybie indywidualnego gotowania.

Linia gastronomiczna 700 OREST - synteza praktycznej technologii Europejskiej, unikalnych rozwiązań konstrukcyjnych i wysokiej jakości materiałów i komponentów.

Linia dostępna jest o wielu wymiarach, który zharmonizowane z normami UE, które pozwala na łączenie istniejącą linię klienta i uzupełnia niezbędnego wyposażenia dodatkowego.

 

 

Wybierz parametry:
Typ:
Resetuj
Linia gastronomiczna 700 CES(c)-4OG
Liczba palnikow: 4
Typ palników: żeliwne
Typ: kuchni elektryczne
Linia gastronomiczna 700 CES-2
Liczba palnikow: 2
Typ palników: żeliwne
Typ: kuchni elektryczne
Linia gastronomiczna 700 CES-2(HD)
Liczba palnikow: 2
Typ palników: żeliwne
Typ: kuchni elektryczne
Linia gastronomiczna 700 CES-4
Liczba palnikow: 4
Typ palników: żeliwne
Typ: kuchni elektryczne
Linia gastronomiczna 700 CES-4(HD)
Liczba palnikow: 4
Typ palników: żeliwne
Typ: kuchni elektryczne
Linia gastronomiczna 700 CES-6
Liczba palnikow: 6
Typ palników: żeliwne
Typ: kuchni elektryczne
Linia gastronomiczna 700 CES-6(HD)
Liczba palnikow: 6
Typ palników: żeliwne
Typ: kuchni elektryczne
Linia gastronomiczna 700 FP-0.4G 700
Typ: Płyta grillowa
płyta robocza: ryflowana

Linie gastronomiczne 700 OREST obejmuje poszczególne segmenty i moduły wykonane są ze stali nierdzewnych.

Wynik - to kompletne rozwiązanie zakładu termicznego profesjonalnej kuchni.

Powyższy rysunek przedstawia przykład jednej z wielu elementów opcji układu.

Wszystkie elementy składowe (moduły) odpowiadają na konwencjonalną międzynarodowego standardu głębokości 700 mm i podobne urządzenia mogą być ustawione w linii lub wyspy (w środku pomieszczenia), w zależności od charakterystyki danego lokalu lub innych czynników i preferencjami.

Możliwośc różnych opcji, aby dodać (nie kupować) lub usunąć niepotrzebne moduły.
Cechy ogólne:

  • Wykonany ze stali nierdzewnej
  • Regulowana wysokość wsparcia teleskopowa

Praktycznie wszystkie produkowane urządzenia technologiczne dla gastronomii, można przypisać do jednej lub drugiej linii termicznej obrobki, z których każdy jest zbiorem modułów, wykonane w tym samym stylu i ujednolicone pod względem wielkości.

Linie te posiadają klasyfikację ich głębokości, co znacznie upraszcza proces doboru sprzętu do wykonywania określonej restauracja, kawiarnia, stolowka. Ta potrzeba szybkiego doboru sprzętu grzewczego dla potrzeb istniejących i poszukiwanie nowych możliwości, aby szybko zmienić układ kuchni doprowadziły do powstania modułowej linii 700.

Sprzęt linii 700 (linia termiczny) przeznaczone dla gastronomii: stołówki, restauracje i kawiarnie. Materiał konstrukcyjny - stal nierdzewna. Konstrukcja urządzenia pozwala na zainstalowanie go w opcji granicznej, a często w bardziej dogodnym wyspie. Dla profesjonalnych kucharzy w kuchni musi mieć linię termiczną wysokiej jakości, ponieważ prawidłowo dopasowana linia termiczną - klucz do sukcesu przedsiębiorstwa.

Wybór zależy od menu i wielkości przedsiębiorstw, jego sposób działania oraz liczba miejsc. Asortyment OREST obejmuje nilepsza linie gastronomiczne 700, co sprawia, ze​​możliwe jest stworzenie skutecznego catering przedsiębiorstwa - technologicznej kuchni i efektywnego wykorzystania urządzeń. Linia 700 serii są zwykle instalowane na restauracje do łącznej liczbie 100 miejsc. Linia

Dobrze zorganizowana i funkcjonalna kuchnia ze sprzętem OREST - podstawą sukcesu współczesnego przedsiębiorstwa.