Ciągi wydawcze gastronomiczne OREST
Linie wydawcze gastronomiczne OREST- zestaw specjalistycznych urządzeń o różnorodnych parametrach i właściwościach (modułów, elementów), które można dowolnie łączyć, tworząc kompleksowe systemy do wydawania posiłków. Mogą być zainstalowane w lokalach i punktach gastronomicznych - zwykle w stołówkach, bufetach hotelowych lub restauracjach szybkiej obsługi i umożliwiające estetyczne wyeksponowanie, krótkotrwałe przechowywanie w temperaturze odpowiedniej dla zachowania najlepszych walorów zdrowotnych i smakowych oraz sprawne serwowanie gotowych dań.
Do aranżacji linii wydawczej Państwa lokalu potrzebnie posiadać następujące informacje:
- wymiary pomieszczenia, w którym ma być zainstalowane ciągi wydawcze, co w przyszłości wpłynie na wybór konfiguracji (całkowitą liczbą elementów linii wydawczej, kąt obrócenia linii wydawczej w którąś ze stron)
- przybliżone menu, które również wpłynie na wybór i liczbę elementów.
Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w projektowaniu i produkcji ciągów wydawczych dla obiektów gastronomicznych różnego typu oferujemy tak zwaną zoptymalizowaną linije. (Schemat blokowy z numerowanymi modułami przedstawiono powyżej).
Opis i charakterystykę modułów poniżej listy.