Stoły gastronomiczne ze stali nierdzewnej - producent Orest.

Stoły gastronomiczne ze stali nierdzewnej

Stoły robocze ze stali nierdzewnej Orest stanowią sztywną konstrukcję spawaną z rur o przekroju kwadratowym 40x40 mm (nogi) i blachy ze stali marki AISI-201.

 

Dzięki zawartości manganu stal 201 jest bardzo twarda, co pozytywnie wpływa na odporność wyrobu na zużycie. Możliwa jest produkcja stołów z innych marek stali na życzenie klienta.

 

Wybierz parametry:
blat:
Polka:
Resetuj
Stoł gastronomiczny Orest B-7
Polka: stal nierdzewna
blat: drewno
Cena: EUR 145.00
Stoł gastronomiczny Orest B-8
Polka: brak polki
blat: plyta PE
Cena: EUR 176.00
Stoł gastronomiczny Orest В-5
Polka: brak polki
blat: stal nierdzewna
Cena: EUR 72.00
Stoł gastronomiczny Orest В-6
Polka: stal nierdzewna
blat: stal nierdzewna
Cena: EUR 84.00
Stoł gastronomiczny Orest В-9
Polka: stal nierdzewna
blat: plyta PE
Cena: EUR 186.00

Blat stołów ze stali nierdzewnej również jest wykonany ze stali marki AISI-201 o grubości 0,8 mm, a od strony wewnętrznej wzmocniony jest pomalowaną płytą wiórowa w celu redukcji hałasu i wibracji podczas pracy przy stole, rogi blatu są zaś zaspawane i wypolerowane.

Standardowa grubość blatu wynosi 35 mm.

 

Blat stołów w wyposażeniu podstawowym ma specjalną strukturową burtę przyścienną o wysokości 50 mm.

Standardowa wysokość stołów nierdzewnych 850 mm, regulowana stopkami podporowymi z tworzywa o wysokiej trwałości ABS.

W celu wygodnego transportu i obniżenia kosztów logistycznych stoły mogą być wykonane w konstrukcji rozbieralnej — w takim przypadku blat nie będzie miał burty przyściennej.



Seria stołów do pracy ze stali nierdzewnej Orest obejmuje też stoły do robót specjalnych z blatami z:


- polietylenu PE — grubość 20 mm, dodatkowo wzmocniony krawędziami usztywniającymi z rury profilowej stali nierdzewnej o przekroju kwadratowym.

- drewna — blat kombinowany z gatunków liściastych (jesion, dąb) o grubości 40 mm.

W stołach z półkami półki wzmocnione są poprzecznicą — blacha ze stali  AISI-201 0.8mm



Dodatkowe wyposażenie stołów roboczy gastronomiczny:


 


- podwieszana szuflada na prowadnicach teleskopowych
- zamek typu wpuszczanego dla skrzynki narzędziowej 
- otwór w blacie do zbierania odpadów (śmieci)
- burty boczne.