Grill wodny - producent Orest.

Grill wodny Orest.


Może być stosowany jako część linii gastronomicznej 700 z instalowana podstawę.

Grill wodny pozwalają smażyć potrawy na grillu z parzem - w pojemniku, który znajduje się pod grzejnikiem, pojemnik na wodę, a elementy grzejne zlokalizowane pod kratką daje 80% ciepła na grill i 20% na wodę. Woda paruje tylko nieznacznie, a tym samym łatwa do hydratacji produktu. W tej metodzie przygotowania jest znacznie zmniejszona utrata masy produktu, a także zapewnia wykluczyć pożarów smaru.

 

Grill wodny GV-0.4(700)
Typ: grill parowy
Cena: EUR 493.00
Grill wodny GV-0.8(700)
Typ: grill parowy
Cena: EUR 694.00
  • Ruszty grillowe z grubego pręta - 10 mm, co ma dużą pojemność cieplną i gwarantuje jakość smażenia, piękny wzór na mięso, ryby, warzywa, długą żywotność.
  • Uchwyt na siatce, ze stali nierdzewnej.
  • Kurek spustowy.
  • Blokada przed przypadkowym otwarciem kurka spustowego.
  • Ochrona z nadmiaru kąpieli roboczej powyżej zalecanego poziomu.
  • Mechanizm podnoszenia elementów grzejnych zatrzaskowy.
  • Skrobak kraty czyszczenie.
  • Przyciąć wentylowane burtę.

Otwarcie restauracji - właściciel bierze odpowiedzialność za prawidłowe przygotowanie tradycyjnych potraw.

Dziś prezentujemy uwagę Grill wodny OREST - specjalnego systemu grillowania. Jest łatwy w użyciu i pozwala na gotowanie na grill dowolny rodzaj żywności: mięsa, ryb, warzyw i sera.
Zasada grillu wodnego jest oparty na technologii łaźni wodnej. Wody poniżej powierzchni roboczej zbiorniku tworząc pary.

W tym sposobie przygotowania żywności posiada szereg zalet. Po pierwsze, z powodu wilgoci w produkcie podczas gotowania gotowy produkt uzyskuje soczyste i delikatne, o zmniejszonej utracie wagi. Po drugie, wynikające dreny olej do miski z wodą, a nie pali się w związku z tym zmniejsza się dymem, charakterystyczny smażenia w tradycyjnym grillu.
I wreszcie, podczas pracy z tym urządzeniem nie jest konieczne instalowanie potężne okapu.