close

Urządzenia grzewcze w gastronomii

Różne urządzenia grzewcze dla gastronomii jest używany do technologie obróbki cieplnej produktów spożywczych stosowanych do wytwarzania wielu potraw.

Dlatego profesjonalny sprzęt grzewczy jest integralną częścią każdej nowoczesnej restauracji, kawiarni, barów i punktów fast food, obiektów samoobsługi.

Do udanego biznesu odpowiedni sprzęt kuchenny jest nawet ważniejszy niż część ekskluzywnego wnętrza, dyskretną obsługę oraz przyjazną atmosferę.

Kuchnia gastronomiczna - jest niewidzialna struktura tworzenia jakiejkolwiek elementów gastronomii, a także że - urządzenia grzewczy dla żywienia, stanowi podstawę wizerunku udanej restauracji lub kawiarni.

 

Zasady kompletnego sprzętu kuchennego


Funkcjonalność i poziom urządzeń kuchennych określają różnorodność menu, kontyngent odwiedzających, a ostatecznie sukcesu biznesu.

Definiują wybór sprzętu grzewczego dla restauracji, właściciel powinien kierować się kilkoma podstawowymi zasadami:

• kompletność wyposażenia kuchni, która musi sprostać wielkości i specyfiki danej instytucji;
• efektywność działania i powiązanych źródeł energii i ograniczeń;
• niezawodne działanie i wysoka konserwacja;
• Zgodność z normami bezpieczeństwa i higieny.

Te proste zasady w pełni zgodne z gamy marki Orest w gastronomii, która produkuje urządzenia grzewcze dla restauracji, kawiarni, barów, stołówek z pełnym cyklu gotowania.


Nasz asortyment obejmuje szeroki wybór specjalistycznych i uniwersalnym urządzeń do kontaktu i technologii gotowania:


kuchnie gastronomiczne elektryczne;
• szafy grzewcze;
komorу rozrostu ciasta;
stoły grzewcze;
piece do pizzy i grille dla kurczaków;
• frytkownice.

Cały sprzęt ma certyfikaty i badania higieniczne, co znacznie ułatwia przygotowanie odpowiedniego zezwolenia organami nadzoru, aby rozpocząć pracę.


Jakość i efektywność energetyczna wyrobów Orest

Ponad 20 lat doświadczenia na Rynku Horeca pozwoliło sformułować PODSTAWOWE Zasady Produkcji wysokiej Jakości i niedrogie urządzenia do obróbki termicznej, dzieki ktorým sprzęt grzewczy zrobi dla kawiarni í restauracji doskonałą reputację.


1. Urządzeń grzewczych dla restauracji wytworzonych wyłącznie ze stali nierdzewnej gastronomicznej o wysokiej jakości, nie tylko powierzchnie robocze, ale także osnowy i ścianą boczną.

2. Elementy grzejne są na zwiększone wydajności zasobów, są łatwe do utrzymania i naprawy.

3. Prześwitujące elementy szkła żaroodpornego - urządzenie jest wyposażone w osłony ochronne.

4. Zasilacz wykonany jest z kablem żaroodporny, przeznaczonych do pracy w wysokich temperaturach.

5. Urządzenie do obróbki cieplnej ma dobrą ergonomię, w tym regulacji wysokości montażu.

6. Gama modeli ma zarówno wyspecjalizowane jak i wielofunkcyjne urządzenia, co jest szczególnie wymagających Sprzęt grzewczy dla barów i fast food.

7. Przedmiotem szczególnej dumy spółki – jest stosowanie technologii energooszczędnych, urządzeń sterowania mocą, termostaty, pozwala na zaoszczędzenie do 30% energii elektrycznej.


Obecność w linii sprzętu grzewczym Orest o różnej mocy i ceny umożliwia optymalny konfiguracji kuchni profesjonalnej.

A najlepsze Indeks stosunek „cena-jakość" sprawia, że wybór najbardziej właściwy – i dalej masz dochodowy biznes.