Zlewy gastronomiczne - producent Orest

Zlewy (baseny) gastronomiczne producent Orest

Integralną częścią zawodowego sprzętu kuchi gastronomicznej są zlewy gastronomiczny (tzw. Baseny gastronomiczne) ze stali nierdzewnej do mycia i czyszczenia.

Ich bezpośrednim celem - mycie naczyń, sprzętu, żywności.

 

Wybierz parametry:
Liczba sekcji:
Typ:
Resetuj
Zlewy gastronomiczne Orest ВМ-1.1Н
Liczba sekcji: 1
Typ: wytłoczony
Cena: EUR 160.00
Zlewy gastronomiczne Orest ВМ-1.1НS
Liczba sekcji: 1
Typ: wytłoczony,z dolna półka
Cena: EUR 181.00
Zlewy gastronomiczne Orest ВМ-1Н
Liczba sekcji: 1
Typ: spawana wanna
Cena: EUR 67.00
Zlewy gastronomiczne Orest ВМ-1НS
Liczba sekcji: 1
Typ: spawana wanna,z dolna półka
Cena: EUR 80.00
Zlewy gastronomiczne Orest ВМ-2.1H
Liczba sekcji: 2
Typ: wytłoczony
Cena: EUR 236.00
Zlewy gastronomiczne Orest ВМ-2.1НS
Liczba sekcji: 2
Typ: wytłoczony,z dolna półka
Cena: EUR 261.00
Zlewy gastronomiczne Orest ВМ-2Н
Liczba sekcji: 2
Typ: spawana wanna
Cena: EUR 175.00
Zlewy gastronomiczne Orest ВМ-2НS
Liczba sekcji: 2
Typ: spawana wanna,z dolna półka
Cena: EUR 150.00
Zlewy gastronomiczne Orest ВМ-3.1Н
Liczba sekcji: 3
Typ: wytłoczony
Cena: EUR 310.00
Zlewy gastronomiczne Orest ВМ-3.1НS
Liczba sekcji: 3
Typ: wytłoczony,z dolna półka
Cena: EUR 345.00
Zlewy gastronomiczne Orest ВМ-3Н
Liczba sekcji: 3
Typ: spawana wanna
Cena: EUR 181.00
Zlewy gastronomiczne Orest ВМ-3НS
Liczba sekcji: 3
Typ: spawana wanna,z dolna półka
Cena: EUR 211.00

Jednocześnie pozwalają każdej kuchni, aby usprawnić i uprościć pracę i poprawić ich jakość.

Zaprojektowany zlewy nierdzewny specjalnie dla placówek publicznych gastronomicznych, restauracji, barów, stołówek, kawiarni.

Stworzenie warunków niezbędnych dla wygody pracowników.

Jak w przypadku każdego sprzętu, możliwość różnych cech konstrukcyjnych, pojemności, wielkości, technologii produkcji.

Baseny, zlewy gastronomiczne - propozycje od producenta

Do obsadzenia zakładów o różnych rozmiarach i obszarów, celów i zadań,

Zlewy gastronomiczny ze stali nierdzewnej - funkcje mycie z kilku typów:

  • Zlew nierdzewny jednokomorkowy ( 1 komorowy)
  • Zlew ze stali nierdzewnej dwukomorowy (2 komorowy).
  • Zlew gastronomiczny 3 komorowy

W zależności od aspektów produkcji, baseny wykonany ze stali nierdzewnej do mycia żywienia są produkowane w dwóch wersjach:

  • Zlewy spawane;
  • Baseny stemplowane.

Zaletę - jest możliwość wytworzenia pojemniki dowolnej wielkości i głębokości.

Wprowadzony zakres pozwala wybrać opcję, która najlepiej pasuje do zakresu wykonywanej pracy,wielkośći zaplecze kuchni, wskazane jest, aby przydzielić miejsca do zorganizowania obszaru roboczego.

Materiał, z którego wykonane jest stal nierdzewnea, ta stal odporna na działanie agresywnych środowisk, kwasów żywnościowych, tłuszczów.

Jego powierzchnia bez uszkodzenia kontaktuje się z gorąca woda, przenosi wpływu różnej temperaturze.

Dzięki tym właściwościom, zlewy gastronomiczny do mycia, przeznaczony jest do długiej pracy.

Każdy model zlewu gastronomicznego ze stali nierdzewnej spełnia norm i standardów w branży.

Jest oni w stanie wytrzymać duże obciążenia.

Standardowe produkty baseny gastronomiczne, zlewy nierdzewny, zlewozmywaki ze stali nierdzewnej - obejmują regulatory z gumowymi uszczelkami.