Zlew gastronomiczny ze stali nierdzewnej - Orest
Integralną częścią zawodowego sprzętu kuchni gastronomicznej są zlew gastronomiczny (tzw. baseny gastronomiczne) ze stali nierdzewnej do mycia i czyszczenia.
Ich bezpośrednim celem — mycie naczyń, sprzętu, żywności.
Jednocześnie pozwalają każdej kuchni, aby usprawnić i uprościć pracę i poprawić ich jakość.
Zaprojektowany zlewy nierdzewny specjalnie dla placówek publicznych gastronomicznych, restauracji, barów, stołówek, kawiarni.
Stworzenie warunków niezbędnych dla wygody pracowników.
Jak w przypadku każdego sprzętu, możliwość różnych cech konstrukcyjnych, pojemności, wielkości, technologii produkcji.
Baseny, zlewy gastronomiczne - propozycje od producenta
Do obsadzenia zakładów o różnych rozmiarach i obszarów, celów i zadań.
Zlewy gastronomiczny ze stali nierdzewnej - funkcje mycie z kilku typów:
- zlew nierdzewny jednokomórkowy (1 komorowy)
- zlew ze stali nierdzewnej dwukomorowy (2 komorowy)
- zlew gastronomiczny 3 komorowy
W zależności od aspektów produkcji, baseny wykonany ze stali nierdzewnej do mycia żywienia są produkowane w dwóch wersjach:
- zlewy spawane
- baseny stemplowane
Zaletę - jest możliwość wytworzenia pojemniki dowolnej wielkości i głębokości.
Wprowadzony zakres pozwala wybrać opcję, która najlepiej pasuje do zakresu wykonywanej pracy, wielkości zaplecze kuchni, wskazane jest, aby przydzielić miejsca do zorganizowania obszaru roboczego.
Materiał, z którego wykonane jest stal nierdzewna, ta stal odporna na działanie agresywnych środowisk, kwasów żywnościowych, tłuszczów.
Jego powierzchnia bez uszkodzenia kontaktuje się z gorąca woda, przenosi wpływu różnej temperaturze.
Dzięki tym właściwościom, zlewy gastronomiczny do mycia, przeznaczony jest do długiej pracy.
Każdy model zlewu gastronomicznego ze stali nierdzewnej spełnia norm i standardów w branży.
Jest oni w stanie wytrzymać duże obciążenia.
Standardowe produkty baseny gastronomiczne, zlewy nierdzewny, zlewozmywaki ze stali nierdzewnej - obejmują regulowane nóżki (śrubę).