close

Zlew gastronomiczny ze stali nierdzewnej - Orest

Integralną częścią zawodowego sprzętu kuchni gastronomicznej są zlew gastronomiczny (tzw. baseny gastronomiczne) ze stali nierdzewnej do mycia i czyszczenia.

Ich bezpośrednim celem — mycie naczyń, sprzętu, żywności.

 

Wybierz parametry:
Typ:
Liczba sekcji:
Resetuj
Zlew gastronomiczny Orest ВМ-1.1Н
Liczba sekcji: 1
Typ: wytłoczony
Zlew gastronomiczny Orest ВМ-1.1НS
Liczba sekcji: 1
Typ: wytłoczony,z dolna półka
Zlew gastronomiczny Orest ВМ-1Н
Liczba sekcji: 1
Typ: spawana wanna
Zlew gastronomiczny Orest ВМ-1НS
Liczba sekcji: 1
Typ: spawana wanna,z dolna półka
Zlew gastronomiczny Orest ВМ-2.1H
Liczba sekcji: 2
Typ: wytłoczony
Zlew gastronomiczny Orest ВМ-2.1НS
Liczba sekcji: 2
Typ: wytłoczony,z dolna półka
Zlew gastronomiczny Orest ВМ-2Н
Liczba sekcji: 2
Typ: spawana wanna
Zlew gastronomiczny Orest ВМ-2НS
Liczba sekcji: 2
Typ: spawana wanna,z dolna półka
Cena: netto 150.00 zł brutto 184.50 zł
Zlew gastronomiczny Orest ВМ-3.1Н
Liczba sekcji: 3
Typ: wytłoczony
Zlew gastronomiczny Orest ВМ-3.1НS
Liczba sekcji: 3
Typ: wytłoczony,z dolna półka
Zlew gastronomiczny Orest ВМ-3Н
Liczba sekcji: 3
Typ: spawana wanna
Zlew gastronomiczny Orest ВМ-3НS
Liczba sekcji: 3
Typ: spawana wanna,z dolna półka

Jednocześnie pozwalają każdej kuchni, aby usprawnić i uprościć pracę i poprawić ich jakość.

Zaprojektowany zlewy nierdzewny specjalnie dla placówek publicznych gastronomicznych, restauracji, barów, stołówek, kawiarni.

Stworzenie warunków niezbędnych dla wygody pracowników.

Jak w przypadku każdego sprzętu, możliwość różnych cech konstrukcyjnych, pojemności, wielkości, technologii produkcji.



Baseny, zlewy gastronomiczne - propozycje od producenta


Do obsadzenia zakładów o różnych rozmiarach i obszarów, celów i zadań.

Zlewy gastronomiczny ze stali nierdzewnej - funkcje mycie z kilku typów:

  • zlew nierdzewny jednokomórkowy (1 komorowy)
  • zlew ze stali nierdzewnej dwukomorowy (2 komorowy)
  • zlew gastronomiczny 3 komorowy

W zależności od aspektów produkcji, baseny wykonany ze stali nierdzewnej do mycia żywienia są produkowane w dwóch wersjach:

  • zlewy spawane
  • baseny stemplowane

Zaletę - jest możliwość wytworzenia pojemniki dowolnej wielkości i głębokości.

Wprowadzony zakres pozwala wybrać opcję, która najlepiej pasuje do zakresu wykonywanej pracy, wielkości zaplecze kuchni, wskazane jest, aby przydzielić miejsca do zorganizowania obszaru roboczego.

Materiał, z którego wykonane jest stal nierdzewna, ta stal odporna na działanie agresywnych środowisk, kwasów żywnościowych, tłuszczów.

Jego powierzchnia bez uszkodzenia kontaktuje się z gorąca woda, przenosi wpływu różnej temperaturze.

Dzięki tym właściwościom, zlewy gastronomiczny do mycia, przeznaczony jest do długiej pracy.

Każdy model zlewu gastronomicznego ze stali nierdzewnej spełnia norm i standardów w branży.

Jest oni w stanie wytrzymać duże obciążenia.

Standardowe produkty baseny gastronomiczne, zlewy nierdzewny, zlewozmywaki ze stali nierdzewnej - obejmują regulowane nóżki (śrubę).