close

Wózki gastronomiczne Orest. Producent urzadzen gastronomicznych Orest.

Wózki gastronomiczne transportowe

Wózek - urządzenia pomocnicze stosowane w gastronomii do zbierania i transportu naczynia, sztućce i potraw. Restauracji, kawiarni lub stolowki nie może obejść się bez tego typu funkcjonalnego sprzętu kuchennego.
Są niezastąpione pomocnicy mogą zaoszczędzić miejsce, które jest tak niezbędne w profesjonalnej kuchni.

Wybierz parametry:
Długość (mm):
Liczba poziomów:
Resetuj
Wózki gastronomiczne Orest BC-3.1N
Liczba poziomów: 3
Długość (mm): 700
Wózki gastronomiczne Orest ВС-2.1
Liczba poziomów: 2
Długość (mm): 700
Wózki gastronomiczne Orest ВС-2.2
Liczba poziomów: 2
Długość (mm): 800
Wózki gastronomiczne Orest ВС-2.2N
Liczba poziomów: 2
Długość (mm): 800
Wózki gastronomiczne Orest ВС-3.1
Liczba poziomów: 3
Długość (mm): 700
Wózki gastronomiczne Orest ВС-3.2
Liczba poziomów: 3
Długość (mm): 800
Wózki gastronomiczne Orest ВС-3.2N
Liczba poziomów: 3
Długość (mm): 800

Na planie stołówek, kawiarni, restauracji i usług - stale trzeba przenieść półfabrykatów, naczynia i dań gotowych.

Często używany dla tego Wózki transportowe.

. Ten kompaktowy i łatwy do użycia sprzęt, nadal dość łatwe do wykorzystania.

Wózek do serwowania mogą być wykonane z różnych materiałów, ale wózek ze stali nierdzewnej uważane za najbardziej popularne. Wózki - niezawodny asystent, nie tylko w restauracji, ale w profesjonalnej kuchni.
Stan kawiarni, bar
u lub restaurację zależy od jakości produktów i obsługi klienta.

Jeśli chcesz, aby zminimalizować liczbę pobitych naczyń, zrobić łatwiejsze zadanie, podnieść obsługa na zupełnie nowy poziom, wózki - to, czego potrzebujesz do swojej instytucji.

Pozwolą one łatwo i szybko przetransportowac bezpośrednio do stołu znacznej liczby naczyń, naczynia, napoje, i wszystko, co może być przydatne do jego pełnej porcji.
Wózki transportowe marki OREST używane podczas przesuwania dania gotowe, żywnośći, potraw lub napoje dla przedsiębiorstw gastronomicznych. A także podczas transportu brudnych naczyń z hali do komory myjącej.
Każdy
wozek ma solidną konstrukcję, jest wyposażony w specjalne gumowe koła, które znacznie łagodzą drgania i ograniczając w ten sposób mizerne szanse przebić naczyńia.

Na jednej z par kół dodatkowo zainstalowany system, który pozwala umieścić blokowania "na hamulcach."

Każda półka, ogrodzona ze wszystkich stron Rellingen - ogranicznik. Maksymalne obciążenie wózka - 100 kg.
Wózek
transportowy do serwowania - cena w dużej mierze zależy od wielkości i ilości kołnierzy wózka. Tak więc, w zależności od potrzeb danej instytucji można wybrać swózek z długosci 800 lub 700 mm, z 3 lub 2 półkami.