Grille płytowe elektryczne - producent Orest.

Grille płytowe elektryczne producent Orest

Grille płytowe elektryczne (płyty grillowe)

Profesjonalna płyta grillowa elektryczna (Płyta bezpośredniego smażenia) dla restauracji, kawiarni, barów i innych placówek gastronomicznych.

 

Wybierz parametry:
płyta robocza:
Resetuj
Grille płytowe elektryczne FP-0.4G 700
Typ: Płyta grillowa
płyta robocza: ryflowana
Grille płytowe elektryczne FP-0.4S 700
Typ: Płyta grillowa
płyta robocza: gładka
Grille płytowe elektryczne Orest FP-0.8G 700
Typ: Płyta grillowa
płyta robocza: ryflowana
Grille płytowe elektryczne FP-0.8GS 700
Typ: Płyta grillowa
płyta robocza: gładka/ryflowana
Grille płytowe elektryczne Orest FP-0.8S 700
Typ: Płyta grillowa
płyta robocza: gładka
Grille płytowe elektryczne Orest FPI-0.4G 700
Typ: Płyta grillowa
płyta robocza: ryflowana
Cena: EUR 712.00
Grille płytowe elektryczne Orest FPI-0.4S 700
Typ: Płyta grillowa
płyta robocza: gładka
Cena: EUR 632.00

Płyta bezpośredniego smażenia:

  • Zebrowana
  • Gładka
  • Połączenie - gładka / żebrowana


Grill plytowy może być używany jako część termicznej linii 700 serii Orest z instalowa podstawa (stojak) jest opcjonalne, ze stali nierdzewnej.

Podajnik przesuwny - pojemnik do zbierania tłuszczu.

Płyta bezpośredniego smażenia - jest to nowoczesne rozwiązanie.Przed użyciem płyta grillowa (pierwsze uruchomienie) jest powszechne zalecenie, aby traktować (smaru) powierzchnię tłuszczu (olej) i wyprażone przez jakiś czas w wysokiej temperaturze (300 °С) z wytworzeniem ciemnego żelaza - nabycie właściwości powierzchni nieprzywierającej.Jednym z najczęstszych rodzajów wyposażenia dla restauracji, barów, kawiarni i innych placówkach gastronomicznych jest grill plytowy.
Główną funkcją tego urządzenia - grillowanie różnych potraw z mięsa, ryb lub warzyw.
W przeciwieństwie od profesjonalna patelnia, grill plytowy może być zainstalowane oddzielnie lub razem z technologiczna linia urządzeń gastronomii.
Jak wybrać plyta grylowa?


Grill plytowy mogą być różne pod względem wielkości, a wybór zależy od tego, przepływ użytkowników zwykle wytwarza się żywności.
Większość modeli grillu tego typu są na obwodzie, specjalne zderzaki, które zapobiegają rozpryskiwaniu się tłuszczu wokół miejsc w lokalach kuchni.
Urządzenie nowoczesne profesjonalne - grill plytowy zawiera okap, który może zwiększyć naturalną konwekcję.
W procesie tym temperatura obudowy jest zmniejszona, gdy urządzenie jest zainstalowane w pobliżu ściany, natomiast w przypadku montażu w pobliżu urządzenia - pozwala to proces obróbki cieplnej maksymalnej jakości.
Jeśli chodzi o produkcję grilu plytowego dla zakładów gastronomicznych, ważne jest, aby wspomnieć, że wszystkie części są wykonane z solidnych i trwałych materiałów, które sprawiają, że żywotność - bardzo długa.
Regulacja temperatury powierzchni odbywa się przez zespoły mechaniczne, na których znajdują się pokrętło. Czas ogrzewania do temperatury maksymalnej Jest to nieco mniej niż dziesięć minut.
Zakres temperatur pracy średnia plyty grylowej - od stu do dwustu pięćdziesięciu stopni. Jednakże, w większości wypadków, może być zwiększona

Nie jest to tani produkt - każdy Grill plytowy ma pewną cena dostepna do przeglądu.